Home  ›  NEWS  ›  Новите челни косачки PÖTTINGER NOVACAT ALPHA MOTION MASTER и NOVACAT ALPHA MOTION PRO

Новите челни косачки PÖTTINGER NOVACAT ALPHA MOTION MASTER и NOVACAT ALPHA MOTION PRO

ALPHA MOTION технология: Сенаж с възможно най-добро качество, благодарение на перфектното следване на релефа на терена.

Челни косачки PÖTTINGER NOVACAT ALPHA MOTION MASTER и NOVACAT ALPHA MOTION PRO

alpha motion pro

Косачките PÖTTINGER предоставят висококачествени резултати благодарение на копирането релефа на терена и прецизната работа, без да губите време за настройка на машината, постигайки оптималко качество на сенажа.

От много години земеделските производители по целия свят ценят високо революционната технология на челните косачки на PÖTTINGER, интегрирана в моделите NOVACAT и EUROCAT ALPHA MOTION. С новите модели PRO и MASTER, удоволствието от косенето придобива изцяло ново измерение. Новите PRO модели - както и моделите MASTER - се прикачват към трактора посредством триточкова система. Познатата на всички A-frame система няма да се предлага в бъдеще.

Челната косачка ALPHA MOTION MASTER се отличава с по-компактна прикачна част, като е с 34 см. по-близо разположена до трактора. Тъй като по-голямата тежест действа на задната ос на трактора, вие получавате по-добри експлоатационни характеристики по време на работа. Необходимата мощност е по-малка, поради което косачките могат да работят и с 3, и с 4-цилиндрови трактори. В допълнение на това, самата косачка е и по-лека. За този модел не се предлага Кондиционер.

alpha motion pro machine of the year 

Новата челна косачка NOVACAT ALPHA MOTION PRO се отличава с нов дизайн, който осигурява първокласно следене на релефа на терена. На международното изложение AGRITECHNICA 2019, тази уникална косачка беше отличена с наградата „Машина на 2020 година“. Централната точка на гресиране на прикачната част и премахването на предното предпазно покривало, правят поддръжката, смяната на новожете и почистването много по-лесни и удобни. Може да косите както с кондиционер, така и без него, използвайки гумени дискове за регулиране ширината на откоса.

Новите версии PRO и MASTER включват доказаната кинематика на активната опорна рамка: Прикачната част на ALPHA MOTION позволява цялата опорна рамка да се адаптира към земния релеф. Всяко едно движение се контролира от носещата рамка, за да се осигури така търсеното от всички фермери „плаващо косене“. Носещата рамка се накланя надолу при движение надолу и нагоре - при движение нагоре. Системата осигурява отлична защита на ливадата, дори и при работа с висока скорост или при мокър терен.

alpha motion

Копирането на земния релеф е наистина несравнимо, благодарение на свободното движение на машината +16°при странични наклони и +13°/-7° в посоката на движение за модели MASTER и +16° при странични наклони и +12°/-9° посоката на движение за модели PRO.

alpha motion

Остри ножове за сенаж с възможно най-добро качество

За да се защити ливадата и да се увеличи качеството на сенажа, са необходими наистина остри косачни ножове. Ножовете на PÖTTINGER са изработени от висококачествена ножова стомана и могат да бъдат подменяни бързо и лесно.

 novacat ножове

Инженерите на PÖTTINGER ни предлагат и изцяло обновен облик на машините. Новите модели челни косачки NOVACAT привличат окото и впечатляват със своя наистина елегантен и модерен дизайн.

alpha motion cut

Поръчайте своята нова челна косачка PÖTTINGER NOVACAT ALPHA MOTION и сами ще се убедите в предимствата й още при първото й минаване по полето!

BULAGRO companies